ph
ph
fej_home
ph
ph
ph
ph ph
Gyorsmenü
blank.gif
Főoldal
A Szuperoxigenizált víz
Orvosi tanácsadás
Munkalehetőség
Patroncsere helyek
Termékregisztráció
Víztisztító szervízeléseTermékeink Erzsébet-utalvánnyal is megvásárolhatóak!
ph
ph  

ph
Webáruház
ph
ph ph
mainbal_home

Havi részlet fizetése ügyfeleinknek
ph
ph

Terméktapasztalatok

"Nyul György, 70 éves nyugdíjas vagyok, Szilasligeten élek.
Tizenöt éve magas a vérnyomásom, és cukorbetegségem van öt éve.
Korábban is fogyasztottam oxigénes vizet PET palackos formában, mivel tudtam, hogy a többlet oxigén bevitele hasznos az egészségre. Bár elég drágák voltak a palackos oxigénes vizek - van,  amelyik 1000 Ft-nál is drágább -, különösebb hatásukat nem észleltem.
Az oxigénes szifonnal készített vizet három hete iszom. Naponta általában két litert fogyasztok el. A második héten észrevettem, hogy mért vérnyomás értékeim csökkennek, és alacsonyabb lett a pulzusszámom is. Ezért orvosommal konzultálva csökkentettem a vérnyomáscsökkentő gyógyszer mennyiséget, és naponta kétszer mérem a vérnyomásomat. Most csak másnaponta veszek be fél tabletta vérnyomáscsökkentőt, és a vérnyomásom 120 - 130/ 80. Az erőnlétem is javult.
Múlt szombaton unokám osztálytársaival csoportosan budapesti sétán vettünk részt.
Ellátogattunk a Szent István Bazilikába is, ahol felmentünk a kupolán lévő kilátóba is. Ezt korábban két-három megállással tudtam megtenni, most megállás nélkül, igaz, a gyerekeknél kicsivel lassabban tettem meg. Erre a teljesítményre büszke vagyok, és tudom, hogy ezt az oxigénszifonnak köszönhetem. Türelmetlenül várom, hogy a cukorbetegségemre milyen hatása lesz a szuperoxigénezett víznek, de tudom, hogy ez csak hosszabb folyamat eredménye lehet. Ja, és még annyit:
MINDENKINEK AJÁNLOM, hogy fogyasszon sok, a szifonnal készített, olcsó oxigénes vizet."

Amikor tudomásomra jutott az oxigénnel dúsított víz készülék létezése, (addig ismeretlen személy részéről), elkezdtem kutatni az interneten, hogy mire is jó az oxigénnel dúsított víz fogyasztása. Azt találtam, hogy tulajdonképpen mindenkinek ajánlott (min. napi 1 liter). Azt követően részt vettem egy élő előadáson. Akkor arra gondoltam, hogy kipróbálom a saját és a családom egészségének megőrzése érdekében. Jelentős tapasztalatom az oxigénnel dúsított víz fogyasztásával kapcsolatosan, hogy négy hét leforgása alatt, (1l/nap), különösebb erőfeszítés nélkül, tehát ugyanazzal az életmóddal (nem mondhatni egészségesnek), 2 kg-ot sikerült lefogynom. Ez különösen örömteli esemény számomra, mert jobban érzem magam, energikusabb vagyok. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy fogyasszon oxigénes vizet (2000mg/l) mindennap.

Köszönöm, megkaptam a palackot. Eleinte probléma volt, mert nem akart kijönni a víz. Bevittem az irodába, és azt mondták, nem szabad túltölteni, pontosan 1 litert kell beletenni. Azóta minden rendben van. Sikerrel iszom. Sajnos még fulladok egy kicsit, de folyamatosan javulok. A cukrom sokszor megy most már 9-es érték alá, sőt 5-6 körül is van. Úgy gondolom, ez már az oxigénes víz hatása.”

ph
ph ph
Munkalehetőség

LEHET ÖN IS A MUNKATÁRSUNK
jobbdekor.jpg
ph
ph ph
Dokumentumok

Tájékoztatók és videók.ph
ph ph
Termékregisztrációph
ph ph
OxiClub


baldekor(1).jpg

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok ajánlásával!


ph
                             2019 Pentaqua Kft. Minden jog fenntartva.
ph
Magyar English 
ph