ph
ph
fej_home
ph
ph
ph
ph ph
Gyorsmenü
blank.gif
Főoldal
A Szuperoxigenizált víz
Orvosi tanácsadás
Munkalehetőség
Patroncsere helyek
Termékregisztráció
Víztisztító szervízeléseTermékeink Erzsébet-utalvánnyal is megvásárolhatóak!
ph
ph  

ph
Webáruház
ph
ph ph
mainbal_home

Havi részlet fizetése ügyfeleinknek
ph
ph

A VÍZ

A víz, ami otthonainkban a csapból folyik, mindenhol kezelést igényel. Az ország különböző helységeiben más és más összetételű vizet kapunk.
 
Van, ahol a szennyezettség és van, ahol a kemény víz is gondokat okoz. A szennyezettség főleg az ivóvíznél, a keménység a háztartási gépeknél, csapoknál, kádaknál, mosdókagylóknál, bojlereknél, kazánoknál okoz problémát és keseríti meg az életünket, nem kis költséget indukálva.
 
A kemény víz ellen viszonylag egyszerűen lehet védekezni. A legjobb megoldás a gyantás vízlágyító készülék. Ahol ennek beszerelése megfelelő hely hiányában nem lehetséges, ott az elektromos vízkőmentesítőt ajánljuk, aminek a hatékonysága az előbbihez 70-80%, viszont a gépeinket védi a vízkőtől.
 
Gondot okoz a klórozás, amivel az ivóvizet fertőtlenítik, mert elrontja az ivóvíz ízét és egészségre ártalmas trihalometán vegyületeket képez. A klórozás bár elpusztítja a baktériumokat a vízben, de azok a vízben maradnak.
 
Nehézfémek, arzén, cianid szennyezettség, hogy csak néhányat említsek, szinte minden vízben, ami a csapokból folyik, kimutatható. Nekem a valamennyire tiszta víz nem elég! Nekem a víz legyen tiszta!
 
Németországban, ahol valamivel korábban kezdték a fogamzásgátló tablettákat fogyasztani, már 100 méter mélység alatti vizekben is találtak abból származó hormon anyagokat nyomokban. A gyógyszereket is csak az utóbbi években kezdik a patikákban gyűjteni, addig a szemétbe kerültek és onnét a természetbe, ahol beoldódtak a földbe és a rétegvizekbe.
 
A valóban tiszta ivóvíz előállításához, a Fordított ozmózis rendszerű víztisztító berendezés a legjobb megoldás, ami molekuláris szinten tisztítja meg a vizünket.

A víztisztító berendezésről bővebben a Termékeink menüpont alatt olvashat.

ph
ph ph
Munkalehetőség

LEHET ÖN IS A MUNKATÁRSUNK
jobbdekor.jpg
ph
ph ph
Dokumentumok

Tájékoztatók és videók.ph
ph ph
Termékregisztrációph
ph ph
OxiClub


baldekor(1).jpg

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok ajánlásával!


ph
                             2019 Pentaqua Kft. Minden jog fenntartva.
ph
Magyar English 
ph