ph
ph
ph
ph
ph
ph ph

 Pagina principală
Sfaturi medicale
Ofertă de muncă
Puncte de schimb patroane
 

ph
ph  

ph
Webshop
ph
ph ph
Şi eu beau apă
îmbunătăţită cu Oxigen.
Şti de ce?

mainbal_3

ph
ph

SIFON CU OXIGEN PENTRU SĂNĂTATEA NOASTRĂ

De ce să cumpăraţi apă cu oxigen din magazin, când puteţi avea un dispozitiv propriu, care în orice moment, poate produce orice cantitate apă cu oxigen de calitatea cea mai bună?

După o pregătire atentă, firma Pentaqua Srl., a început distribuţia – atât de esenţială pentru gospodării – sifoanelor cu oxigen. Cercetătorii şi o serie de experimente au demostrat efectul benefic al apei îmbogăţite cu oxigen. Firma Liss Ltd. împreună cu Pentaqua Srl. au pus la dispoziţia oricui. Oxigenul vitalizează.

Cartuşele cu oxigen conţin minim 2000 milligrame! de oxigen pur medical. Este demn de comparat cu alte băuturi cunoscute cu conţinut de oxigen, deoarece conţin mult mai puţin oxigen. Apele cu oxigen din PET stând îşi pierd din cantitatea de oxigen, în timp ce produsul oferit de PENTAQUA Srl. permite producerea de apă proaspătă cu oxigen, şi consumul imediat de apă în stare proaspătă.

Acest lucru a permis membrilor intraţi în reţeaua noastră să consume apă îmbogăţită cu oxigen de cea mai bună calitate.

Firma LISS Patrongyarto, töltő és gyártó Kft. ca firma producătoare şi PENTAQUA Srl. cu reţeaua Pentaquanet, ca distribuitor exclusiv, cu garda de vânzări, cooperează împreună pentru acoperirea a întregii ţări.

Sistemul de distribuţie se face prin reţeaua Pentaquanet, nu prin magazine.

Firma PENTAQUA Srl. a înfiinţat reţeaua Pentaquanet, un club de consumatori, unde persoanele care se înregistrează în acest club, intră în posesia unui card de membru, pe care este marcat numele şi codul posesorului. Achiziţionarea de noi cartuşe cu oxigen poate fi realizată numai prin folosirea acestui card.

După achiziţii, se înregistrează un comision linear până la cincilea nivel.

Membrii intraţi în reţeaua noastră profită de o serie de reduceri.

Dacă doriţi să intraţi în posesia unui sifon cu oxigen, vă rugăm, contactaţi-ne prin e-mail, indicând numele, adresa, nr. telefon, la următoarea adresă: info@pentaqua.ro., iar noi vă vom contacta.

APĂ + OXIGEN = APĂ CU OXIGEN

Avantajele apei îmbunătăţite cu Oxigen:

1.Introducând oxigenul molecular în stomac, nivelul de oxigen din ţesuturi este de zece ori mai mare decât prin respirare. ( Oboseala organismului se datorează în primul rând  nivelului scăzut de oxigen din sistemul muscular: acest lucru apare, de obicei când hemoglobina este săracă în oxigen. La eforturile mari ale organismului nivelul de oxigen scade, poate fi limitat de capacitatea plămânului sau lipsa de oxigen din aerul inspirat. În aceste cazuri nivelul de oxigen, necesar pentru regenerarea celulelor din muşchi, este prea mic.) 
2.Măreşte  nivelul de oxigen în sânge, astfel  îmbunătăţeşte deficienţa apărut , iar prin acest proces reduce timpul stării de hipoxie.
3.Stimulează procesele redox din musculatură.
4.După antrenamente obositoare şi intensive saturaţia oxigenului din sânge este de la 90%  la 96,7 %  iar necesarul de refacere de 2 ore va fi mult mai scurt.
5.Pulsul normal se restabileşte  mult mai repede.
6.Pentru cei care au consumat apă îmbunătăţită cu oxigen, tensiunea plastică, la  nivelul muşchilor încordaţi, se va reduce în  scurt timp. Comparativ cu  sportivii care nu au folosit apa îmbunătăţită cu oxigen, chiar şi după două ore tensiunea lor încă rămâne ridicată.
7. Ajută microcirculaţia în venele capilare.
8.Benefic în cazul intoxicaţiilor cu monoxid de carbon, salvându-ne chiar  viaţa.
9.Adjuvant în bolile canceroase şi cu un efect benefic în chimioterapie.
10.Ajută regenerarea colagenului.
11.Măreşte performanţa fizică.
12.Efect mare în procesul de metabolizare anaerobă şi în circulaţia periferică.
13.Valoarea oxigenului  din ficat creşte la 43% faţă de 8% în cazul respiraţiei.
14.Poate stimula activitatea enzimelor din ficat.
15.Stimulează procesele de detoxificare ale ficatului.
16.Completează stocurile de oxigen în organism.
17.Ajută la  scăderea nivelui de acid lactic în activităţile fizice intense.
18.Măreşte capacitatea fizică şi psihică a organismului.
19.Ajută în  starea generală şi asigură o mişcare mai uşoară  la persoanele cu afecţiuni pulmonare, astm bronşic, cardiopatie ischemică sau anemie.
20.Se poate folosi ca băutură adjuvantă pentru cei care depun efort fizic sau lucrează în mediu toxic( praf, gaze, aburi etc.)

Kosárba tesz
ph
ph ph

Ofertă de muncă

PUTEŢI FI ŞI DVS. UN COLABORATORMLM.jpg Detalii

ph
ph ph

 Documente

 Informaţii şi video

Continuare pentru descărcaremainjobb_3e

ph
Toate drepturile rezervate. - 2012 Pentaqua SRL
ph
Magyar English Român Deutsch Italiano Slovenský Español Україна 
ph