ph
ph
ph
ph
ph
ph ph
Home
Consultate il medico
Offerta di lavoro
Dove trovare i ricambi di cartucce

ph
ph  

ph
Webshop
ph
ph ph

Anch'io bevo l' acqua arrichita con ossigeno.
Sai perché?

ph
ph

A VÍZ

A víz, ami otthonainkban a csapból folyik, mindenhol kezelést igényel. Az ország különböző helységeiben más és más összetételű vizet kapunk.
 
Van, ahol a szennyezettség és van, ahol a kemény víz is gondokat okoz. A szennyezettség főleg az ivóvíznél, a keménység a háztartási gépeknél, csapoknál, kádaknál, mosdókagylóknál, bojlereknél, kazánoknál okoz problémát és keseríti meg az életünket, nem kis költséget indukálva.
 
A kemény víz ellen viszonylag egyszerűen lehet védekezni. A legjobb megoldás a gyantás vízlágyító készülék. Ahol ennek beszerelése megfelelő hely hiányában nem lehetséges, ott az elektromos vízkőmentesítőt ajánljuk, aminek a hatékonysága az előbbihez 70-80%, viszont a gépeinket védi a vízkőtől.
 
Gondot okoz a klórozás, amivel az ivóvizet fertőtlenítik, mert elrontja az ivóvíz ízét és egészségre ártalmas trihalometán vegyületeket képez. A klórozás bár elpusztítja a baktériumokat a vízben, de azok a vízben maradnak.
 
Nehézfémek, arzén, cianid szennyezettség, hogy csak néhányat említsek, szinte minden vízben, ami a csapokból folyik, kimutatható. Nekem a valamennyire tiszta víz nem elég! Nekem a víz legyen tiszta!
 
Németországban, ahol valamivel korábban kezdték a fogamzásgátló tablettákat fogyasztani, már 100 méter mélység alatti vizekben is találtak abból származó hormon anyagokat nyomokban. A gyógyszereket is csak az utóbbi években kezdik a patikákban gyűjteni, addig a szemétbe kerültek és onnét a természetbe, ahol beoldódtak a földbe és a rétegvizekbe.
 
A valóban tiszta ivóvíz előállításához, a Fordított ozmózis rendszerű víztisztító berendezés a legjobb megoldás, ami molekuláris szinten tisztítja meg a vizünket.

A víztisztító berendezésről bővebben a Termékeink menüpont alatt olvashat.

ph
ph ph
Offerta di lavoro

LAVORA CON NOI! 
MLM(2).jpg
Dettagli


 
ph
ph ph
              Documenti


Informazioni e video

ph
ph ph
Termékregisztrációph
ph ph
OxiClub


baldekor(1).jpg

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok ajánlásával!


ph
                            2012 Pentaqua s.r.l. - Tutti i dritti riservati. ph
Magyar English Român Deutsch Italiano Slovenský Español Україна 
ph